Løypenett

Løypekjøring

Skigruppa går nå over til å bruke Løyper.net for å vise oppdatering om når og hvilke del av løypenettet løypemaskina har kjørt. Når avtalen er på plass vil linken fungere også for Kolvereid.

Løypa fra grustaket prioriteres kjørt opp først for hver dag. Vi ønsker at så mange som mulig benytter seg av det flotte anlegget vårt, med fine lange skiturer og treningsøkter, som igjen fører til bedre fysisk form og enda bedre humør. Og for at det skal bli fine turer for alle ønsker vi at hundeeiere holder hundene i bånd i løypeanlegget.

Motorvei ved siden av vann

Follarenntrasseen

Denne blir også kjørt opp når det er forhold til det. Dette er traseen som vi tidligere år har gjennomført Follarennet i, men også en utmerket turløype på dagtid. Denne løypa er noe mer snøavhengig og samtidig mer værutsatt enn resten av anlegget, og blir derfor ikke kjørt opp hele vinteren. Vi forsøker å holde løypa oppkjørt så mye som mulig og spesielt opp mot helgene. Løypa tar av nede i Moan (vestre del av løypa fra grustaket) går over myrene nedenfor Vattin, ned mot skytebanen, gjennom Grinna og Kolvereidmarka og opp mot lysløypa igjen. Hvis man går hele lysløypetraseen og tar denne runden i tillegg blir turen 14 km. Se opp for to bakker med høy fart, spesielt på skarpt føre!

Bilde av fjell omringet av skyer

Innbetaling til drift av anlegget

Det har kommet en del forespørsler fra folk som ønsker å betale oss for arbeidet som blir nedlagt for å holde anlegget i drift. Dette setter vi selvfølgelig stor pris på. Det er utrolig mye arbeid og stor kostnad som legges ned fra skigruppas medlemmer for at løypenettet skal fremstå slik som det gjør til enhver tid. Her gjør våre løypekjørere en kjempejobb. Tusen takk til dem! Derfor legger vi ut vårt kontonummer slik at det blir mulig å betale inn en valgfri sum til dekking av våre utgifter, i hovedsak diesel og strøm.

Skigruppas kontonr. 4467 20 10710