Renn

IMAG1440 Lysløyperenn

Hver onsdag fra snøen er på plass og frem mot påske (ikke vinterferien).
Her kan barn og voksne gå skirenn. Etter rennet kan barna leke på stadion, samt at det serveres mat (brødskive), kaffe og saft i Skistua.

Pris lysløyperenn: 200,- pr deltaker for hele vinteren. Lik premiering til alle som deltar på 1 eller flere lysløyperenn.
Pris lysløyperenn og aktivitetsavgift: 300,- pr deltaker for hele vinteren.
Pris kun aktivitetsavgift (trening regi Skigruppa): 100,- for hele sesongen 2017/18. Denne benyttes også til løpere som melder seg på ulike skirenn rundt omkring med tilhørighet til Kolvereid il, hvor da KIL blir fakturert i ettertid for startavgift.

Deltakere på trening og renn arrangert av KIL SKI må være betalende medlem i et idrettslag. For Kolvereid il er dette 100 kroner pr medlem eller 300,- pr familie. Dette er viktig da det er denne medlemsavgiften som dekker ansvarlig forsikring. Se hovedlaget sine sider for regelverk godkjent Nord-Trøndelag Idrettskrets. Innmelding KIL mulig via kasserer Skigruppa Geir Asle Edvardsen, eller Geirid Holm i hovedstyret.

telenor Skileik 
Også som tidligere år vil vi denne sesongen 2017/18  invitere til aktivitet og skileik kombinert med sosial hygge på Slåttamyra skistadion. Når snøen kommer arrangerer vi på kort varsel. Følg med vår facebookside for informasjon. Vi vurderer å legge TelenorKarusellRenn til et lysløyperenn en av onsdagene fremover hvis snøen uteblir..

 

NA Kolvereidrennet
Dato: Lørdag 3. februar 2018
Rennkontor: Skistua, Slåttamyra skistadion
Arena: Slåttamyra skistadion (ved grustaket). Første start kl 12.00

NB: dette er et terminfestet karusellrenn som blir flyttet hvis vi ikke har tilstrekkelig med snø på Kolvereid. Nytt sted blir oppdatert på denne side, facebooksiden vår og skikretsen sine sider, samt annonse i Namdalsavisa.

Stilart: Klassisk
Klasser: 8 år – senior.
Påmelding: Gjennom www.minidrett.no innen: onsdag 31.januar kl 23:59
Kontaktperson: Jann Inge Rosenvinge, tlf 480 68 099


F
ollarennet
Dato: Søndag 4. mars 2018
Rennkontor: Skistua, Slåttamyra skistadion
Arena: Slåttamyra skistadion (ved grustaket)
Stilart: Turrenn
Klasser: Alle
Påmelding: ved start eller www.minidrett.no innen lørdag 3.mars kl 23:59
Kontaktperson: Rune Morten Lien, 99032935

http://kolvereidil.no/wp-content/uploads/2018/02/invitasjon-follarennet-2018.docx

Follarennet