Namdalskystens beste bedrift i CS2?

Publisert: 24. januar 2024

BL

Vi i Njord Esport i samarbeid med Navis Maritime lanserer bedriftsliga i CS2!

Deltakelse
Hvert lag består av 5 spillere. Hvis en bedrift ikke har nok deltakere til å danne et eget lag, er det ingen grunn til bekymring, slå dere sammen med en annen bedrift eller ta med gamere som har tilknytning til bedriften.

Når?
Bedriftsligaen vil bli gjennomført i Nærøysund Arena i perioden 15. februar til mai, der hvert lag tjener poeng for hver seier. Med 16 lag blir det spilt tre kamper hver kveld fordelt på torsdager og søndager kl 1915 og utover. Blir det færre lag, blir kampene kun torsdager. Kampoppsett sendes ut i forkant av oppstart. Kampene streames på ytringen.no.

Premier
Hver deltakende bedrift velger et lokalt frivillig formål som vil motta pengene dersom laget kommer på første, andre eller tredjeplass. Ved 16 lag blir premiene fordelt slik: 20 000 | 8000 | 5000. Ved færre lag blir det prosentvis lavere premier.

Påmelding
Bedriften melder på lag innen 6. februar, vi stenger påmelding ved 16 lag.
Påmeldt bedrift mottar faktura for påmeldingsavgift NOK 5000.

Meld på ditt lag her!

Har du spørsmål, ta kontakt:
Johnny Neerland 99323194 | Geir Vidar Nubdal 99565355

GLHF!