God Jul og Godt Nyttår

Publisert: 23. desember 2023

IMG_3723

Jeg vil ønske alle sammen en riktig God Jul og ett Godt nytt år.

Tusen takk for all aktivitet som har blitt gjennomført i idrettslaget gjennom 2023. Det er ingen tvil om at idrettslaget er ett robust idrettslag som stadig er i utvikling, der tilbudene til store og små blir utviklet i takt med ønske fra medlemmene. En spesiell takk til alle som stiller opp for at vi kan tilby så mange forskjellige idrettsgrener gjennom hele året.

Vi er snart ferdig med 100 års jubileet. Det har vært mange aktiviteter og vi er veldig fornøyde med at Barnas dag i november ble en suksess.
Nå gjenstår avslutningen med Jubileumsfest lørdag 27. januar i Nærøysund Kulturhus med Torkil Torsvik som konferansier og festmusikk fra MEGA fæm. Her vil det være 3 retters middag, prisutdelinger og annen underholdning. Vi nærmer oss 150 solgte billetter av maks 200. Se hoopla for kjøp av billetter. https://kolvereidil100ar.hoopla.no/event/kil100ar.

Aktiviteter i regi av idrettslaget i jula er Ribbecup 3. juledag arrangert av KIL fotball gutter 16 . Gratis inngang.
Det ser også ut til å bli fine forhold i lysløypa og husk at skihytta alltid er åpen.

På hjemmesiden til kolvereidil.no ligger aktivitetskalenderen til KIL, her skal alle treningene ligge. I tillegg har vi i år  fått egen facebookside, gjerne gå inn å lik denne.

På vegne av styret i idrettslaget håper jeg 2024 blir ett positivt og spennende år for alle sammen.

Med vennligst hilsen
Leder Kolvereid Idrettslag
Geirid Holm