Gaming-workshop med UKM Nærøysund! 

Publisert: 14. november 2023

Skjermbilde 2023-11-14 145858
Workshop med UKM Nærøysund!
Her kommer nye datoer for workshops i Nærøysund Arena. Ingen forkunnskaper nødvendig, her er alle velkommen for å prøve.
Torsdag 7. desember 19.15-21.15 Workshop Jentegaming
UKM ønsker å feire mangfoldet innenfor spillverdenen og oppmuntre jenter til å føle seg trygge og inspirerte til å delta. Denne workshopen vil gi deg muligheten til å utforske ulike typer spill og forbedre dine gaming-ferdigheter sammen med likesinnede. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren gamer, er alle velkomne til å delta og dele sin lidenskap for gaming i et støttende fellesskap.
For 6. trinn og opp til 20 år, og helt gratis. Påmelding er åpnet, 15 deltakere per kurs, så vær rask med påmelding.
Følg linker for mer info og påmelding
Torsdag 14. desember 19.15-21.15 Workshop E-sport
Enten du er en erfaren gamer eller bare nysgjerrig på spillkulturen, vil denne workshopen gi deg muligheten til å utforske og lære mer. Det blir muligheter for å samarbeide med andre deltakere i morsomme spilløkter, og diskutere dine favorittspill. Uansett om du spiller for moro skyld eller ønsker å forbedre ferdighetene dine, er dette stedet å være. Bli med oss på en interaktiv og engasjerende dag med gaming!
For 6. trinn og opp til 20 år, og helt gratis. Påmelding er åpnet, 15 deltakere per kurs, så vær rask med påmelding.
Følg linker for mer info og påmelding