Infomøte på innvandrersentret

Førstkommende fredag (1.12)  kl. 13.00 skal fotballgruppa ut å presentere seg. Vi skal da møte våre nye landsmenn på Mangfoldighetshuset. Her skal vi informere om

  • Hva vi jobber med
  • Hvilke planer vi har
  • Hvor finnes info om Kil Fotball
  • Kvalitetsklubb
  • Foreldreansvar
  • Klubbansvar
  • Rek. av ledere og spillere                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dette er et ledd i arbeidet som “Kvalitetsklubb”