KIL fotball er nå kvalitetsklubb!

På avslutninga til KIL fotball 15.11.17 kunne styret, sportslig utvalg og prosjektgruppa for kvalitetsklubbarbeidet stolt fortelle at KIL fotball nå er godkjent kvalitetsklubb!

– NFF Trøndelag har foretatt en helhetlig og samlet vurdering av klubbens kvalitetsklubbarbeid. Det har vært en fornøyelse å gjennomgå klubbens sluttrapportering. Det er derfor med stor glede og ære å få lov å gratulere Kolvereid IL fotball som NFF Kvalitetsklubb – Nivå 1, sier NFFs mentor Tommy Bang Larsen.

Bang Larsen er fornøyd med at KIL fotball har innfridd god måloppnåelse på samtlige 20 kriterier, og med dette blir kvalitetsklubb nr. 23 i Trøndelag fotballkrets og nr. 2 i Namdal etter Namsos IL.

Fotballkretsen viser til at en ny fase for klubben nå i gang og det med et kvalitetssikret fundament for å drifte og utvikle klubben videre – til det beste for alle barn, unge og voksne som er en del av Kolvereid IL fotball, men tilfører et viktig moment; det er nå jobben starter på mange måter.

– Erfaringsmessig vil dere som klubb nå oppleve at det stilles høyere forventninger til dere både internt og eksternt. Gjør deres beste – hver dag – i å etterleve strukturen, sportsplanen, klubbverdiene og samtidig ta vare på hverandre. Da vil dere forbli en NFF kvalitetsklubb, avslutter Bang Larsen.

KIL fotball gleder seg over å ha kommet første steg i retning mot en bedre organisert fotballgruppe, og ser frem til å jobbe videre gjennom å være kvalitetsklubb.