Byttehelgen 11.november

Det er smart å både kjøpe og selge brukt. Kanskje har du brukt utstyr i garasjen eller i boden som ikke brukes? Eller trenger familien nytt brukt utstyr når skisesongen starter? Byttehelgen gir flere anledning til å anskaffe utstyr til en rimelig penge slik at flere får oppleve skiglede.

Skigruppa i Kolvereid il arrangerer for tredje gang i samarbeid med Sparebank1 Byttehelg hvor du kan levere brukte ski, staver, skisko, skøyter, hjelmer, alpintutstyr, hjelmer etc til oss som vi selger videre for en rimelig pris. Du kan enten velge å gi det til Skigruppa eller sette en pris vi betaler deg. Om vi ikke får solgt det kan vi avtale om du får utstyret tilbake.

Vi kan ta imot utstyr tidligere etter avtale (Rune: Sparebank1), eller på selve byttedagen lørdag 11.november fra kl 10 i klubbhuset nede på fotballbanen på Kolvereid. Vi selger utsyret videre fortløpende frem til kl 15.

Det vil være saft til barna, og kaffe og vaffler å få kjøpt. Vi tar ikke kontanter, men har VIPPS og betalingsterminal.

Er det spørsmål til innlevering av utstyr, ta kontakt med oss!
Rune: 99032935 / [email protected]