GYM OG TURN

August 2016 startet KIL Gym og Turn opp på Kolvereid. Det ble fort en populær gruppe, og hele 90 barn har vært aktive denne sesongen. Gruppa har vært delt inn i 3 mindre grupper: 1-2 kl, 3-4 kl, 5-7 kl. For å klare å ha et slikt tilbud i KIL, var vi nødt til å investere i mye utstyr. Turngruppa har totalt kjøpt inn utstyr for kr 200 000 den første sesongen. Ved sesong start 2017, venter den nyeste investeringen klar-Airfloor og Airtrack. Det blir et ordentlig løft for gruppa.

Vi deltok på vårt første Barneturnkretsstevne i historien, 35 barn representerte KIL under stevnet på Stjørdal. Det ble en fantastisk helg med mange nye opplevelser, og gruppa fikk vise fram sin egenkomponerte dans som har blitt øvd inn til stevnet.

Veien videre for turn er å utvikle gruppa videre, få til tilbud til større barn og også barn under skolealder. Et tilbud vi håper skal være på plass til vintersesongen 2017/18. Vi håper at foreldre melder seg for å være hjelpetrenere og at vi får utviklet voksne til hovedtrenere.Trunoppstilling Trunsdans Trynstevne Turn turn1 Turnbilde turngruppe