Dugnadsliste lysløyperenn 2017

Da er tiden klar for nye lysløyperenn på Slåttamyra Stadion. Første renn er nå allerede onsdag 4.januar. Skigruppa håper snøen kommer så vi også før gjennomført renn på ski. Men frem til det skjer blir det renn på barmark. Det vil si vi tar på startnummer og går en runde i løypa. Det blir servert kaffe og mat. Vi dekker inn dette via kontingenten etter hvert.

For at vi skal klare å gjennomføre lysløyperenn for store og små er vi avhengige av hjelp fra foreldre og andre engasjerte. Vedlagt ser dere et ønske fra oss i Skigruppa for dugnadshjelp, og håper dere bytter innbyrdes når dere ikke selv kan stille. Gi beskjed til Rune Morten Lien (99032935) når bytter er avtalt så vi vet hvem som kommer etc.

Om det sitter noen der ute som gjerne ville hjulpet til er det bare å ta kontakt med oss i styret i Skigruppa så skal vi gjerne gjøre plass til flere hjelpere. Det kommer også 5 andre renn i løpet av vinteren vi skal arrangere som vil trenge MYE hjelp 🙂

Dugnadsliste lysløyperenn 2017