En stor takk, og litt informasjon :)

Til alle i Kolvereid svømmegruppe; utøvere, foreldre/foresatte, trenere, og alle andre som lurer.  

Undertegnende har fått veldig mange spørsmål om hvorfor hun ikke sitter som leder for svømmegruppa for tiden.                                                                                                                                                                                                     Grunnen for det er kort og godt at dattera mi som har vært med i svømmegruppa på Kolvereid i mange år, meldte overgang til Rørvik svømmeklubb (RSLK), og da kjente og kjenner jeg at engasjementet mitt ikke er der det har vært dessverre.

Har lovet Lise, som fungerer som leder fram til årsmøte i februar/mars, og resten av styret å hjelpe til når det er noe de lurer på. Når man har vært deltakende i nærmere 10 år på noe er det veldig vanskelig å gi slipp på det.

Må si at alle disse årene som styremedlem/sekretær og de siste årene som leder har vært både spennende og innholdsrike, i tillegg til at det har vært masse frustrasjon over ting man ikke har fått til som man ønsket – heldigvis har det for det meste gått over. Jeg har lært masse, og hatt det veldig gøy når jeg har vært og gløttet på enkelte treninger og på stevner hvor jeg har fått lov til å være med  som enten supportermamma eller lagleder. Når det gjelder stevner håper jeg at enda flere etter hvert kommer med. Tenk på hvor mange som deltok på rekruttstevne 🙂  Snakk med dem som har vært med på ulike stevner. Alle gruer seg til det første, men så finner de ut at det ikke er skummelt. Det er rett og slett morsomt, og ikke minst sosialt innad i klubben og på tvers av klubber – tror og vet at det har blitt utviklet mange gode vennskap opp igjennom årene.

Utfordrende har det også vært, spesielt da det de siste årene har vært mangel av trenere/instruktører som igjen har gjort at en har måtte si nei til å ta inn svømmere som vil være med. Det er rett og slett ikke noe morsomt og si nei til barn som har veldig lyst til å lære seg å svømme. Kjenner på det nå som jeg sitter og skriver også. Den eldste aldersgruppen har dette året ikke noe tilbud (ungdomsskole). Så er det noen som kjenner at de har lyst til å ta på seg ansvaret, er det bare å gi beskjed til en i styret.

Jeg vil rette en stor takk til alle foreldre/foresatte som har hjulpet til i årene jeg har vært med, blant annet som kjøkkenhjelp/fruktkuttere, kaffekokere, tidtakere og speaker under klubbstevner, sittet i styret – ja, rett og slett vist en kjempeinnsats. Noe jeg må innrømme at jeg er veldig glad for at vi fikk til er Kolvereidrekrutten, og ja det er ønsker rundt omkring å få det til igjen. Her fikk vi se at dugnadsånden ikke helt er forsvunnet.

Jeg håper og ønsker at svømmegruppa på Kolvereid kommer til å bestå i mange, mange år framover. For å få til det er man avhengig av frivillig innsats, og da vil jeg at foreldre/foresatte som har med barn i svømmegruppa ser mulighet for å være en pådriver for at barna fortsatt skal ha tilbudet, og for å få til en ny svømmehall – ja, her må en se framover 🙂 Er det noen som kjenner allerede nå at de har lyst til å sitte i styret for svømmegruppa fra mars 2016, så bare gi meg beskjed det. Det å få bringe positiv informasjon til valgkomiteen før de skal sette i gang arbeidet hadde vært moro 🙂

Det var og er vemodig og mange følelser var og er involvert i det å be om fritak fra ledervervet 6 måneder før årsmøte, men jeg kjenner også at jeg gjør det med glede i hjertet. Jeg VET at de som sitter igjen kommer til å gjøre en god jobb, og så ønsker jeg at dere foreldre/foresatte også hjelper til fram til årsmøte og ikke minst etterpå også 🙂

Du har en spesiell

plass i denne verden

ingen annen kan fylle.

Aldri glem hvor

verdifull du er.

Hjerte

Når hjertet er villig

finner det tusen muligheter.

Når hjertet er uvillig,

finner det tusen unnskyldninger.

Hjerte

TUSEN TAKK TIL DERE ALLE  🙂  og jeg kommer ikke til å slippe dere helt.

Ps. Kanskje får jeg se noen i gule skjorter under Rørvik stevne første helgen i november også 🙂 Det hadde vært veldig moro i alle fall.

Sissel