Nærøysundlekene – svømming

Da nærmer det seg Nærøysundlekene på Rørvik, og KIL svømming håper på kjemperespons med antall gulkledde utøvere i Rørvik svømmehall 🙂                                                                                                                                                        Husk det er ingenting å være redd for.                                                                                                                                              Blir også spennende å få prøve det nye elektroniske tidtakeranlegget deres.

Invitasjon til stevnet12. – 13. mars finner dere her og påmeldingsfristen til KIL er tirsdag 1. mars kl. 20.00.                                                                                                                                                                                                 Påmelding tas opp av trenere, som så må levere/sende lista til Sissel senest tirsdag 1. mars kl 21.00, slik at vi får sendt inn felles påmelding 🙂

Viktig at det ved påmelding også blir gitt beskjed om det er ønskelig med mat på Norveg lørdagskvelden, og evn hva som ønskes av mat.

Stevnet er for alle aldre:)                                                                                                                                                                         Er det noen av rekruttene som har lyst til å prøve seg på de approberte øvelsene kan man det fra man er 10 år. Da er det greit om man betaler 10-12 års lisens. Informasjon om dette finner man her. Gi da beskjed til Sissel med navn på utøver, fødselsdato, adresse og mailadresse i god tid før stevnet slik at vi får lagt inn informasjon på idrettsforbundet.