Flott aktivitetshelg på tvers av idretter

KIL Friidrett deltok på tverridrettslig aktivitetshelg for aldersgruppa 13-16 år, Steinkjer.

Det ble en svært fin aktivitetshelg på tvers av idrettene friidrett, orientering, skiskyting og ski i regi av de ulike idrettskretsene, Nord-Trøndelag idrettskrets og Steinkjer vidergående skole. Nordtrønderidrettens årlige felles møteplass ble også arrangert denne helga. Her deltok også KIL Friidrett.
Samlingen ble variert med basistrening i turnhallen fredagskveld. Foreldrene kunne delta på et foredrag kompetanseheving til foreldre med tema om “Foreldrenes rolle for dagens idrettsutøvere”. Olympiatoppen sto for både basistreningen og foredraget.

Lørdag fikk utøverne full trøkk i turnhallen med basis, spenst, koordinasjon, hurtighet og utholdenhetstrening for å nevne noe.
SPIS SMART-foredrag for utøvene ble et fint innslag, før tekniske øvelser for friidrettsutøvere ble mulighet å prøve i friidrettshallen. Felles middag og kveldsunderholdning ble svært godt mottatt etter en dag med full aktivitet. Søndag ble det videre øving på tekniske øvelser som lengde, slegge, høyde , hekk og intervall.

KIL Friidrett tok med seg både innspirasjon, ideer, gode vennskap og nye bekjentskaper med hjem i bagasjen fra en topp tverridrettslig samling.