Her er de spenstige idéene til aktivitetsparken

Her finner du de mange gode idéene til en unik, generasjonsoverskridende aktivitetspark på Kolvereid, som kom inn da KIL Friidrett inviterte til åpen idédugnad. Hele 30 personer i alderen 11-73 deltok.

GruppeoppgaveIdédugnaden ble gjennomført på The7 torsdag 27. august 2015 kl. 18-19.30, med ca 30 deltakere i alderen fra 11-73 år. Kolvereid handelsstand stilte med bevertning. Det ble jobbet svært aktivt og godt rundt alle bordene. Hver gruppe fikk etter gruppearbeidet anledning til å presentere sine idéer for forsamlingen.

– Vi mener det er positivt at innspillene fra gruppene – uavhengig av alder – har mange fellestrekk og sammenfallende tanker om hva en aldersoverskridende aktivitetspark bør inneholde for å bli brukt, sier prosjektleder Torkil Marsdal Hanssen.

Ordkartet over er utarbeidet på bakgrunn av sammenfattede stikkord fra diskusjonsgruppene.

– Det kom inn svært mange gode og spenstige forslag, fra golfbane og klatrevegg til skatepark og turnapparater, bruk av beplantning, lyd og lys til basseng, golfbane, fontener og overbygde møteplasser med grillmuligheter. Her er det mye for arkitekten å ta fatt i, mener prosjektlederen.

For å se alle innspillene, kan du laste ned hele Rapport idédugnad 27.8.2015 som PDF.