Friidrettsgleden slukkes ikke av litt regn

Fullt engasjement og innsats på 31 barn, unge og ungdom som deltok på første av tre friidrettskarusellkvelder i regi av KIL Friidrett.

Alle fikk prøve terrengløp i ulike løpelengde, etterfulgt av friidrettsøvelser som lengde, liten ball og diskos. Friidrettskarusellen er tilrettelagt slik at de som deltar kan velge hvilke øvelser de deltar på.

Regnværet syntes ikke å legge noen demper på gløden hos deltakerne. Likevel var det fint å kunne åpne KIL-bua som varmestue. Kaffe, vaffelsalg og gratis saft syntes å smake godt etter flott innsats i det heller gufne været.

– KIL Friidrett er tilfreds med oppmøtet. Det var gledelig mange nye ansikter som ønsket å se og lære mer om friidrett. Vi håper på bedre vær neste uke, og at enda flere knyter på seg joggeskoene, sier Liv Schjeldrup i KIL Friidrett. Hun er også fornøyd med at mange foreldre engasjerte seg under karusellen, og hjalp til under øvelsene sammen med KIL Friidrett.

KIL Friidrett ønsker barn og unge velkommen til å teste ut hva friidrett er på onsdagskarusellene. Det stilles ingen krav til antall deltakelse, men blir en med på minst tre av karusellene i løpet av våren og høsten, er deltakeren sikret premie.