Klart for friidrettskarusellen

For aldersgruppen 6 -18 år.
Sted: Sentralidrettsanlegget, Kolvereid.

Tre onsdager på rad fra den 20. mai inviteres barn, unge og ungdom til aktiv lek og moro på friidrettskarusellen på Kolvereid.

KIL Friidrett har som mål å få flere barn og unge i fysisk aktivitet gjennom å delta på terrengløp og ulike friidrettsøvelser disse kveldene. Dette har vi tilrettelagt med at de som ønsker å delta kan velge hvilke øvelser de vil delta på disse kveldene. KIL Friidrett håper flest mulig kan delta flest mulig ganger, dermed får vi en større sosial arena som kan virke fin for alle som deltar. Minst 3 deltakelser totalt gjennom vår- og høstsesongen gir premie.

KIL Friidrett stiller med hovedansvarlige for hver øvelse, men ønsker også å involvere foreldre i barnas aktivitet. Det gis en prøvekveld enten vår eller høst for å bli litt kjent med hva friidrett er.

– Trivsel er viktig, så vi har i år lagt opp til at alle utøverne skal få mer veiledning under øvelsene og det blir også kaffe, vaffelsalg og gratis saft til barna. Vi håper at så mange foresatte som mulig blir med barna sine på disse kveldene. Da er det bare å ta på seg joggeskoene. Det finnes fremdeles ingen reservebenk i KIL Friidrett, avslutter Liv Schjelderup, leder i KIL Friidrett.

Sjekk aktivitetskalenderen her.