Kom og feir 17. mai sammen med Kolvereid IL

Kolvereid IL oppfordrer alle sine medlemmer til å stille opp i folketoget på 17. mai: Møt opp utenfor Kolvereid kirke 12.45.

17mai2015_programKolvereid idrettslag har lange tradisjoner med å feire nasjonaldagen, og vår svartgule fane har alltid vært godt synlig i folketoget fra Kolvereid kirke til Kulturhuset. Vi ønsker at 17. mai-toget på Kolvereid skal samle så mange som mulig, og være så stort og langt som mulig: Jo flere, jo bedre. Derfor oppfordrer vi alle til å stille opp utenfor Kolvereid kirke, og finne seg en passende fane å gå bak – enten du går sammen med din skoleklasse, eller et lag du er medlem av eller sympatiserer med.

Kolvereid ILs fane har i alle fall plass til de fleste, med vår verdilogo: Ærlighet – samhold – respekt – glede – trivsel. Nettopp derfor syns vi også at vår fane passer godt i 17. mai-toget.

Bilde fra Kolvereid.no i 2011, da KIL presenterte sin nye fane - tegnet av Marius Granli og sydd av Nærøy husflidslag.

Bilde fra Kolvereid.no i 2011, da KIL presenterte sin nye fane – tegnet av Marius Granli og sydd av Nærøy husflidslag.

Litt om fanen vår:

Da KILs gamle fane etter mange års bruk hadde sett sine beste dager, ble det i 2010 bestemt at vi skulle investere i en ny. Den nye fanen skulle ha klubbens farger; gult og svart (den gamle var blå og hvit), samtidig ble det bestemt at KILs verdilogo (ærlighet – samhold – respekt – glede og trivsel) skulle brukes i en eller annen form .

Det ble startet en forslagskonkurranse med tegning og utforming av ny fane. Hovedutkastet er det Marius Granli som har laget. Fanen er sydd av Nærøy husflidslag.

Dette bildet er fra 17. mai-feiringa på Kolvereid i 1987. Lensmann Odd A. Aune gikk fremst.

Dette bildet er fra 17. mai-feiringa på Kolvereid i 1987. Lensmann Odd A. Aune gikk fremst.