Friidretten samlet regionen

Mye fart og moro for de som deltok på friidrettsdagen og TINEstafetten på Kolvereid. Vi inviterte likegodt alle skoler i Ytre Namdal og Bindal!

Dagen var lagt opp med en økt før TINEstafetten og en økt etter med god instruksjon i ulike øvelser som høyde, hekk, spyd (ulike kastøvelser), stille lengde m.m. Ungdomsinstruktører fra idrettslinja fra Steinkjer vg. skole sto for instruksjonen i Nærøyhallen samt oppvarmingen før selve TINEstafetten.

Friidrettskretsens leder Geir Nordtømme fulgte også arrangementet.

KIL Friidrett håper alle elever og lærere fikk en fin dag sammen. På timeplanen idag ble FRIIDRETT, GLEDE OG MORO satt i fokus!

– Vi håper at elever og lærere med seg noen tips om friidrettsøvelser som de kan bruke i gymtimene ved sin skole. I tillegg håper KIL Friidrett at elever som deltok vil benytte seg av tilbudene friidrettstreninger, friidrettskaruseller og løpetrening (sistnevnte for de i ungdomsskolealder og eldre) sammen med oss, sier leder Liv Schjelderup i KIL Friidrett.

Resultater fra dagens TINEstafett offentligjøres i aviser og mulig på nett senere. Den endelige finalen TINEstafetter er på Steinkjer 21.05. KIL Friidrett koordinerer buss dit, skoler får snarlig beskjed om dette og om økonomisk delfinansiering til busstransporten for skolene som blir med til Steinkjer.

– Det er viktig at også vår region blir representert på den endelige finalen, sier Schjelderup.

 

Tinestafetten 2015.

Tinestafetten 2015.

Hos KIL Friidrett får alle delta og vi har ingen reservebenk!

KIL Friidrett takker alle samarbeidspartnere: Ståle Husby (ildsjel for tinestafetten), friivillighetsentralen (smøring av matpakker), KIL Fotball v/Kurt Fallmyr (lydmiks), Røde Kors, tidtakere, Kolvereid barneskole og Nærøy Ungdomsskole vi fikk leie hallen av, Nærøy kommune (vaktmester) og Nord-Trøndelag Friidrettskrets med sine flotte engasjerte instruktører!
Håper vi sees igjen!

Se www.kolvereidil.no for mer info om våre aktiviteter.