Friidrett har fulltallig styre

Kolvereid idrettslags friidrettsgruppe har fått et fullstendig styre, med Liv Schjelderup i spissen.

Etter friidrettens årsmøte i oktober sto det nye styret uten leder. Men nå er kabalen løst. Etter fire år som nestleder har Liv Schjelderup rykket opp til ledervervet.

– Vi har fått inn ett nytt styremedlem, i tillegg til at vi har rokert innad i det styret som har vært til nå. Det nye styremedlemmet har erfaring fra friidrettsstyret, og det blir dermed et godt og erfarent styre som skal jobbe sammen, sier Schjelderup, som er godt kjent med laget, og friidrett på kretsnivå.

Nå må det nye styret formelt godkjennes av hovedlaget. Ifølge Schjelderup er styret nå ivrige etter å komme i gang med å få til arrangementer og aktivitet i laget. Det er allerede klart at arrangementer som Tinestafetten og Follalunken skal gjennomføres i 2015.

– Med jevn, god jobbing håper styret igjen å gjøre friidretten i Ytre Namdal mer synlig på sportskartet. Kommende sesong satser vi på aktiviteter for barn, unge og voksne gjennom godt samarbeid med kommune, friidrettskretsen og private støttespillere, sier Liv Schjelderup.