NB: Friidrettsdag UTSATT!

På grunn av liten påmelding velger vi i KIL Friidrett å utsette vår planlagte friidrettsdag, som var tenkt førstkommende lørdag.

Vi ser at det kan ha vært en dum dag å velge første lørdagen i høstferien, og kanskje har også skiftende surt vær i det siste skremt noen fra å melde seg på. Uansett har vi såpass få påmeldte nå, at vi velger å utsette det planlagte opplegget som skal revitalisere friidretten i Ytre Namdal til en passende dag i november. Vi vil da overlate til nytt styre i KIL friidrett, som velges ved friidrettsgruppas årsmøte i oktober, å finne en ny dato for slik friidrettsdag og da legge dette innendørs i Nærøyhallen når den tid kommer.

Vi minner samtidig om: Fellesidrettslig aktivitetshelg:
31.oktober – 2.november arrangeres felles treningssamling for 13-16 åringer (født 1998-2001) for særidrettene skiskyting, ski, friidrett og orientering. Samlingen arrangeres på Steinkjer fra fredag til søndag samme helg som nord-trønderidrettens årlige felles møteplass.
Arrangør  er Nord-Trøndelag friidrettskrets, Nord-Trøndelag skiskytterkrets, Nord-Trøndelag skikrets og Nord-Trøndelag orienteringskrets og i samarbeid med Nord-Trøndelag idrettskrets og Steinkjer videregående skole.  Overnatting på flatseng i klasserom og gymsal i Steinkjerhallen. Mat serveres i kantina i Steinkjerhallen. Program med tidsskjema, påmeldingsrutiner for aktiviteter sendes ut når alt er klarert.

– Styret i KIL Friidrett.